SkinPen

 

Bestill time direkte her: Timebestilling - skinpen

 

Hva er SkinPen?
SkinPen er en penn med nåler på tuppen. Det finnes tilsvarende produkter på markedet der nålene er plassert på en «rulle» med håndtak. Fordelen med SkinPen er at den kan behandle mindre områder og mer presist enn tilsvarende produkter.

Hvordan virker SkinPen?
Behandling med SkinPen er basert på en vitenskapelig dokumentert effekt kalt CIT (collagen induction therapy). Metoden består av av kollagenoppbyggende prosess, som stimuleres ved å stikke mange bittesmå hull i huden. Underhuden reagerer da ved å skape nytt kollagent vev. Denne prosessen tar ca. 4 uker.

Kollagen er en del av vår underhud, men tykkelsen på lagene med kollagen blir mindre jo eldre man blir, og er er en viktig årsak til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.

Målet med behandlingen er å friske opp huden, og redusere fine linjer og rynker.

Gjennomføring
Dersom du ikke har rengjort ansiktet ditt selv, må dette gjøres før behandlingen kan begynne. Behandleren fører så pennen over de aktuelle områdene, slik at det lages mange små hull i huden din. Nålen som brukes er vanligvis 0,25-0,5 mm lang. Etter dette vil behandleren smøre et serum på de aktuelle områdene som komplimenterer behandlingen. Serumet inneholder aktive ingredienser som er tilpasset resultatet du ønsker å oppnå. På grunn av alle de mikroskopiske hullene som behandlingen med SkinPen medfører, penetreter de aktive ingredisensene i serumet huden 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på hel hud.

I etterkant av behandlingen
Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette reduseres etter ca 4 timer, og er borte etter 12-18 timer.

Forventet resultat
Man kan se noe effekt nesten umiddelbart etter behandlingen, og man ser forbedring i dagene etter behandlingen, med full effekt etter 3-4 uker. Hvis man ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6.-8. uke.

 

Pris

Hele ansiktet - kr. 1490,- (kr. 990,- for medlemmer)

Mindre områder - vurderes individuelt

Behandling med SkinPen

 

Ønsker du å bli medlem? 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli medlem er å sende oss en mail på kosmetiskavdeling@medicalcity.no, hvor du skriver at du gjerne vil bli medlem. Du vil da motta et nyhetsbrev fra oss noen ganger i året, med gode tilbud og spennende behandlinger.

 

NB! Ved manglende oppmøte, oppmøte mer enn 15 min for sent eller avbestilling under 24 timer før timen, faktureres du kr. 800,-.

 

Åpningstider

Man         stengt

Tirs          kl. 11 - 19

Ons          kl. 13 - 17

Tors         kl. 11 - 19

Fre          kl. 11 - 17

Lør          kl. 10 - 15 (annenhver uke)

 

TIMEBESTILLING

På nett

Timebestilling

Velg en av tjenestene under

BESTILL NY TIME AVBESTILL / VIS MIN TIME
TIMEBESTILLING

På SMS

"Sinsen + fødselsnummer + navn
+ hva det gjelder" til 2097.

På Telefon

07113
23 37 47 57

KONTAKT OSS PÅ TELEFON FOR TIMEBESTILLING

ELEKTRONISK TIMEBESTILLING PÅ NETT VIL BLI TILGJENGELIG OM KORT TID

KONTAKTINFO
07113 / 23 37 47 57

Lørenfaret 3,
0585 Oslo
FØLG OSS PÅ FACEBOOK