pH-formula

  

Hva er pH-formula?
pH-formula er den første farmakologisk-kosmetiske hudfornyer-serie, som er et resultat av et samarbeid mellom kosmetikk og medisin. All utvikling med disse produktene, innenfor hudfornyende behandling, er basert på den siste teknologien innen regenerativ medisin, og er ulikt alt som tidligere har blitt introdusert på det kosmetiske markedet. Grunnlaget for dette hudfornyingssystemet er å skape en kontrollert kjemisk hudfornyelse, ved bruk av bl.a. fruktsyrer.

 

Hvordan virker pH-formula?
pH-formula virker annerledes enn tradisjonell peeling, men med lignende effekt. Peeling fører ofte til rødhet i huden og kraftig flassing, mens pH-formula aktivt fører til en raskere cellefornyelse i de ulike hudlagene. I pH-formula serien er det 5 fokusområder; aldersforandringer, pigmentering, uren hud/acne, kronisk rødhet og tørr hud.

 

pH-formula

 

Gjennomføring
Vår hudpleier vil i begynnelsen av konsultasjonen vurdere din hud og dine problemområder, og kombinere de ulike produktene for å gi best mulig effekt for akkurat din hudtype. Behandlingen tar mellom 20-45 min.

Noen kunder vil bli anbefalt å bruke spesielle produkter hjemme, både i forkant og etterkan i behandlingen, for å få best mulig resultat. Disse produktene kan kjøpes på vår klinikk.

 

I etterkant av behandlingen
Selv om denne behandlingen er mildere en tradisjonelle peelinger, vil du merke at det foregår prossesser i huden din. I timene etter behandlingen kan huden være lett rød. I løpet av de to første ukene vil du også kunne oppleve at huden virker noe tørr. Dette er pga hudfornyingsprossessene som skjer, hvor kroppen produserer nye hudceller for å erstatte de gamle.

 

pH-formula4

 

Forventet resultat
Du kan forvente lignende resultat som ved kjemiske peelinger, med ny, sunn hud som «gløder», og redusering av uren hud, kronisk rødhet, pigmenering og/eller aldringstegn. Du vil også oppleve redusert tørrhet.

 

Pris
Behandling på klinikken kr. 1190-1390,-. Medlemmer får kr. 500,- i rabatt.
Prisen vil variere noe etter hvilke produkter du blir enig med din behandler om å bruke.
Sjekk ut phformula.com for mer informasjon.

 

Ønsker du å bli medlem? 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli medlem er å sende oss en mail på kosmetiskavdeling@medicalcity.no, hvor du skriver at du gjerne vil bli medlem. Du vil da motta et nyhetsbrev fra oss noen ganger i året, med gode tilbud og spennende behandlinger.

 

NB! Ved manglende oppmøte, oppmøte mer enn 15 min for sent eller avbestilling under 24 timer før timen, faktureres du kr. 800,-.

          

Åpningstider

Mandag 08:00-17:00 (annenhver uke)

Tirsdag: 11:00-19:00

Onsdag: 09:00-17:00

Torsdag: 11:00-19:00

Fredag: 09:00-17:00 

Lørdag 08:00-15:00 (annenhver uke)

Søndag: stengt

TIMEBESTILLING

På nett

Timebestilling

Velg en av tjenestene under

BESTILL NY TIME AVBESTILL / VIS MIN TIME
TIMEBESTILLING

På SMS

"Sinsen + fødselsnummer + navn
+ hva det gjelder" til 2097.

På Telefon

07113
23 37 47 57

KONTAKT OSS PÅ TELEFON FOR TIMEBESTILLING

ELEKTRONISK TIMEBESTILLING PÅ NETT VIL BLI TILGJENGELIG OM KORT TID

KONTAKTINFO
07113 / 23 37 47 57

Lørenfaret 3,
0585 Oslo
FØLG OSS PÅ FACEBOOK