Gratis vurderingstime med kosmetisk sykepleier!

 

 

Vi inviterer deg til å bestille time hos en av våre kosmetiske sykepleiere. På en slik time får du mulighet til å fortelle hva du ønsker, hvilket resultat du ser for deg, eller å fortelle oss om noe du kunne tenkte deg å endre. Du har også her muligheten til å stille alle spørsmål du måtte ha. Vi er her for at du skal bli fornøyd, og våre kosmetiske sykepleiere skreddersyr en behandling etter dine behov!

 

medical city kosmetisk avdeling

Våre kosmetiske sykepleiere vil gi deg god informasjon om hvilke muligheter vi har og hvilke resultater du kan forvente. Sammen blir vi enige om hvilken behandling som vil gi deg best mulig resultat. 

 

Konsultasjonen er gratis, og helt uten forpliktelser. Dersom vi blir enige om en behandling, så utfører vi den med det samme, dersom det er tid til det. Hvis ikke, finner vi en tid som passer for deg, slik at du kan komme tilbake for å få utført selve behandlingen.

 

Du vil selvfølgelig også få informasjon på forhånd om hva behandlingen vil koste. Dersom du ønsker å bli medlem, å få de rabattene som da medfølger, kan vi ordne dette før vi behandler. 

 

Bestill time ved å klikke på linken øverst på siden, fylle ut kontaktskjemaet til høyre eller sende en mail til kosmetiskavdeling@medicalcity.no

 

Velkommen!

 

Åpningstider

Mandag 08:00-17:00 (annenhver uke)

Tirsdag: 11:00-19:00

Onsdag: 09:00-17:00

Torsdag: 11:00-19:00

Fredag: 09:00-17:00 

Lørdag 08:00-15:00 (annenhver uke)

Søndag: stengt

 

TIMEBESTILLING

På nett

Timebestilling

Velg en av tjenestene under

BESTILL NY TIME AVBESTILL / VIS MIN TIME

BESTILL TIME PÅ NETT

For timebestilling samme dag eller til flere enn èn, vennligst ring oss på tlf: 07113.


TIMEBESTILLING

På SMS

"Sinsen + fødselsnummer + navn
+ hva det gjelder" til 2097.

På Telefon

07113
KONTAKTINFO
kontakt@medicalcity.no
07113

Lørenfaret 3,
0585 Oslo
FØLG OSS PÅ FACEBOOK