Filler

 

 

Hva er fillere og hvordan virker det?


Fillere brukes for å redusere ansiktets fine linjer og aldringstegn. Hos oss brukes fillere fra Juvéderm, som er en medisinsk filler som er svært effektiv og trygg i bruk. Den brukes også i lepper for å redusere fine linsjer og for å leppene et mer ungt og fyldig utseende. Den kommer i tre ulike utgaver, Voluma, Volift og Volbella, tilpasset de ulike delene av ansiktet og linjenes karakter.

Juvéderm Filler Medical City

Gjennomføring


Når du kommer til oss på klinikken vil du bli bedt om å fylle inn en behandlingsjournal. Denne vil vi gå gjennom sammen med deg for å få bakgrunnsinformasjon og for å utelukke eventuelle grunner til at vi ikke skulle kunne gjennomføre behandlingen. Deretter vil vi foreta en ansiktsanalyse for at vi skal kunne vurdere hvor og hva vi anbefaler av behandling. 
Vi vil deretter rengjøre ansiktet ditt før vi injiserer Juvéderm i valgt område. De produktene vi bruker er alle tilsatt Lidokain, som er et bedøvende middel. Du vil derfor få en bedøvende og smertelindrende effekt utover i behandlingen og i tiden etterpå. Effekten av filleren er umiddelbar og varer i 12-18 måneder, avhengig av behandlingsområde og type filler. 

Dersom du ønsker bedøvelse i forbindelse med leppefyll, kan du kjøpe embla-krem på apoteket, og smøre på dette 30 min før timen din.

juvéderm Filler Medical CityI etterkant av behandling


I de første 12 timene etter behandling skal unngå overdreven mimikk, å drikke alkohol, og bruke sminke. I de første to ukene etter behandling skal du prøve å unngå ekstrem eksponering for sol, UV-lys, minusgrader og badstue. Det anbefales å unngå anstrengende aktivitet eller øvelse i opptil 24 timer og å unngå å massere det behandlede området. Prøv å sove med hodet hevet og unngå, så langt det er mulig, å sove på injisert område i 1-2 dager. Forventet resultat


Avhengig av behandling og produkt, kan resultatene vare i opptil 18 måneder. Tiden varierer avhengig av hudens tilstand, hvilket område som er behandlet, produktmengden som er injisert, injeksjonsteknikken og livsstilsfaktorer som soling og røyking. 
Den gjennomsnittlige holdbarheten for leppebehandlinger er kortere enn for behandlinger av andre områder. Dette skyldes den høye vaskulariseringen og aktiviteten i leppeområdet. Det kan være nødvendig med en etterbehandling etter den første injeksjonen for å optimere resultatet og for at effekten skal holde seg så lenge som mulig. 

 

Filler Juvéderm Medical City

Bivirkninger


Etter en injeksjon kan det forekomme reaksjoner som rødme og hevelser. Reaksjonene kan medføre svie, kløe eller ubehag når man trykker på injeksjonsstedet. Andre rapporterte bivirkninger er misfarging eller flekker på injeksjonsstedet, nekrose, abscesser, granulom, overfølsomhet og hematom. Det kan også utvikles indurasjoner eller knuter på injeksjonsstedet. Hvis noen av disse symptomene vedvarer i mer enn en uke, eller dersom det oppstår andre bivirkninger, må du informere lege eller sykepleier så snart som mulig slik at han/hun kan forordne den beste behandlingen. Selv om det forekommer sjelden, kan slike bivirkninger og behandling av dem vare i flere måneder. 

 

Juvéderm filler Medical City

Behandlingen kan ikke utføres dersom


- du er gravid eller ammer
- har vist overfølsomhet ovenfor innholdsstoffene

 

Pris

 

 

Pris

Medlemspris    

Juvéderm 1 ml     

kr. 3000,-      

kr. 2500,-

Juvéderm 2 ml

kr. 5000,-

kr. 4500,-

 

 

 

 

 

Ønsker du å bli medlem? 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli medlem er å sende oss en mail på kosmetiskavdeling@medicalcity.no, hvor du skriver at du gjerne vil bli medlem. Du vil da motta et nyhetsbrev fra oss noen ganger i året, med gode tilbud og spennende behandlinger.

 

NB! Ved manglende oppmøte, oppmøte mer enn 15 min for sent eller avbestilling under 24 timer før timen, faktureres du kr. 800,-.

 

Juvéderm Filler Medical city

 

 

Åpningstider

Mandag 08:00-17:00 (annenhver uke)

Tirsdag: 11:00-19:00

Onsdag: 09:00-17:00

Torsdag: 11:00-19:00

Fredag: 09:00-17:00 

Lørdag 08:00-15:00 (annenhver uke)

Søndag: stengt

 

TIMEBESTILLING

På nett

Timebestilling

Velg en av tjenestene under

BESTILL NY TIME AVBESTILL / VIS MIN TIME
TIMEBESTILLING

På SMS

"Sinsen + fødselsnummer + navn
+ hva det gjelder" til 2097.

På Telefon

07113
23 37 47 57

KONTAKT OSS PÅ TELEFON FOR TIMEBESTILLING

ELEKTRONISK TIMEBESTILLING PÅ NETT VIL BLI TILGJENGELIG OM KORT TID

KONTAKTINFO
07113 / 23 37 47 57

Lørenveien 68,
0580 Oslo
FØLG OSS PÅ FACEBOOK