Perfekt utseende 24 timer i døgnet med permanent make-up

Perfekt utseende 24 timer i døgnet med permanent make-up

Vår behandler Liz har lang erfaring med permanent make-up - bestill time for en gratis konsultasjon!

Permanent make-up

Hva er permanent make-up?
Permanent make-up er en tatoveringsmetode hvor en nålpenn fører farge ned i hudens øverste lag. Metoden brukes i hovedsak på øyenbryn, eyeliner og lipliner, og kalles med et annet ord «pigmentering». Våre semipermanente farger fra Purebeau er av høyeste kvalitet, og har i en årrekke blitt brukt av profesjonelle lingerister. Vi bruker kun utstyr av beste kvalitet.

Hvorfor permanent make-up?
Vi ønsker å fremheve ansiktets naturlige trekk gjennom en svak fargekorrigering, slik at enhver kunde kan oppnå de beste resultater som ser helt naturlige ut. Mange ønsker seg et perfekt utseende 24 timer i døgnet, uten å ha tid til å bruke make-up. Permanent make-up vil da være et helt naturlig valg. For kvinner som har lite synlige bryn eller leppekontur vil det være helt perfekt!

Gjennomføring
I forkan av behandlingen bedøver vi de områdene som skal tatoveres. Når bedøvelsen virker tatoveres det aktuelle området. Hvor lang tid det tar kommer helt an på hvilket område du skal tatovere.

I etterkant av behandlingen
Overskuddsfargen vil sitte på i 4-7 dager, før den gradvis faller av og den naturlige pigmenteringsfargen gjør seg gjeldende. Det er ofte nødvendig med en justering/etterfylling i løpet av 3 mnd. Dette er selvfølgelig gratis.

Forventet resultat
Det endelige resultatet er varig 2-5 år. Vi anbefaler påfyll etter ca. 3 år.

 

For mer informasjon kan du ringe oss på tlf: 07113 eller sende en mail til kontakt@medicalcity.no